fbpx

Lente en zomer 2022

We staan weer veel leuke nieuwe items online voor het…

We staan weer veel leuke nieuwe items online voor het nieuwe seizoen! Ook zullen er steeds nieuwe items worden toegevoegd.

Nieuwe leuke cadeautjes en lifestyle items van Mushie, deze bijtringen en stapeltorens zijn de ideale cadeautjes om te geven als kraamcadeau. Je kunt er ook voor kiezen deze items onderdeel te maken van een leuk kraampakket. Deze kun je geheel naar eigen keuze samen stellen! Ga direct naar de nieuwe regenboog stapeltoren of de mauvekleurige bijtring die op deze foto staan!

Nieuw is ook de leukste stapeltoren nesting stars van Mushie. Behalve stapelen kun je de sterren ook openen en weer sluiten! Het ideale speelgoed om ook de ontwikkeling van de zintuigen van je kind te stimuleren!

Ook de leuke bobbi boekjes voor opa, oma, papa, mama of grote broer of zus zijn favoriet!

De leukste kraamcadeautjes voor 2022

Boys 2022

Voor de stoere jongens hebben wij naast de populaire knit sweaters ook de hoodies en truien van het stoere merkje By Xavi toegevoegd! Deze kleding gemaakt van biologisch katoen zit heel soepel en comfortabel, zodat uw kind lekker kan spelen en er gelijk ook stijlvol en stoer uit kan zien!

Girls 2022

Wij hebben onder andere leuke nieuwe merkjes toegevoegd, zoals By Kels en Kiekebroek. De populaire big knit sweater hebben wij nu ook in lila, wit, oudroze en lichtblauw. Leuke kleurtjes voor het zomerseizoen. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en daarom het hele jaar door te dragen! Weer hebben wij veel naturel en pasteltintjes ingekocht. Hierbij al een aantal items, wil je direct naar alle meisjeskleding klik dan hier! De truien of de ruffle shirtjes gecombineerd met een basic legging, of juist met een vrolijk printje is een musthave voor de kledingkast van je dochter! Vergeet ook geen zomers jurkje in te kopen, voor de feestjes die gelukkig weer gaan komen in het nieuwe seizoen!