fbpx
  • Seizoenen

Verras de mama’s

Enjoy the little things – a little more Wat wij…

Enjoy the little things – a little more

Wat wij willen bereiken is dat de mama’s wanneer ze het pakket open maken, een gelukkig gevoel krijgen. Dat ze de liefde waarmee dit pakket in elkaar is gezet, overkomt. Niks is zo speciaal als zwanger worden, een kind op de wereld zetten en mama zijn. Je bent al mama zodra je de wens hebt. Wanneer deze wens dan werkelijkheid is geworden, moet je alle stress en zwaarheid van de afgelopen maanden van je af kunnen zetten. Het is niet altijd makkelijk geweest mama, maar je hebt het toch gedaan! Wees trots op jezelf, wij zijn trots op jou!

Wij willen onze pakketten steeds leuker maken, dus proberen steeds nieuwe items toe te voegen. Onze pakketten bevatten producten van Liv ‘n taste. Met hun bijzondere koffie en thee concept, chocoladeproducten en foodspecialiteiten onderscheiden zij zich op de markt. Zij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Behalve de receptuur, is ook de verpakking ontwikkeld met respect voor mens en dier! Kijk hoe leuk deze kleine cadeautjes eruit zien! Dat maakt mama’s en papa’s blij in de kraamtijd!

Ga direct naar de mama cadeaupakketten: Voor mama – A Little More

Genietmomentje mama thee!
Vegan gezichtsmasker voor een ontspan momentje!
Chocolate is always a good idea!

Ook zitten er geurkaarsjes, gezichtmaskers en lippenbalsems van DIYS SOAP in de pakketten. 100% natuurlijke producten voor jou als nieuwe mama! Detox gezichtsmasker met kaolin klei, baobab, wortel en bieten. Reinigt, herstelt en geeft je gezicht een stralende glans!