Over a little more

Het bedrijf

Over  a little more

Welkom! Wat leuk dat je op onze website bent. Mijn naam is Xaira (32 jaar), getrouwd met Raoul en moeder van onze dochter Noë(3jaar). Wij wonen in het mooie Zeeland, Middelburg om precies te zijn. Al jaren droom ik er van een eigen winkeltje te beginnen en in juni 2022 kwam deze droom dan eindelijk uit.Dit doe ik naast mijn baan in het onderwijs, een enorm leuke afwisseling.

A little more staat voor een beetje meer. Ik vind het erg belangrijk om mijn klanten een goede service en persoonlijke aandacht te geven.

Zo vind ik  het belangrijk dat naast de aandacht voor de baby in de kraamperiode ook de kersverse ouders in het zonnetje gezet mogen worden. Want hoe leuk is het om tijdens de kraamtijd een pakketje te ontvangen met daarin ook leuke cadeautjes voor de mama/papa.

Elke dag ben ik opzoek naar de leukste en mooiste producten en speelgoed. Ook hou ik enorm van fashion. Het is natuurlijk super leuk om je zoon en/of dochter zo leuk mogelijk aan te kleden. Ik zoek altijd naar leuke, comfortabele en betaalbare baby- en kinderkleding. Stoere kleding voor jongens en meisjes, maar ook rustige en genderneutrale outfits vindt u in onze shop.

Heeft u nog vragen, opmerkingen en/of ideeën ? stuur gerust een berichtje via onze socialmedia kanalen of email adres : info@alittlemore.nl

Bedankt dat je bij ons winkelt en hopelijk tot ziens!