fbpx
  • Seizoenen

Cadeau tips

Cadeaus voor de feestdagen Wij delen wat leuke cadeau tips…

Cadeaus voor de feestdagen

Wij delen wat leuke cadeau tips om cadeau te doen voor de feestdagen of op verjaardagen! Hier kun je inspiratie op doen voor schoencadeautjes en cadeautjes voor pakjesavond van sinterklaas, maar ook voor de kerst! Of gewoon zomaar! Onze gratis inpakservice maakt je cadeautje helemaal af! Al deze cadeaus kunnen worden ingepakt in feestelijke verpakkingen voor sinterklaas of kerst!

Schoencadeautjes

Voor in de schoen kun je het beste een klein cadeautje doen! Handig zijn de praktische cadeautjes, waar jij als mama ook wat aan hebt! Zoals speentjes, bijtringen of haaraccessoires! Haarclipjes of haarbandjes zijn een ideaal cadeautje!

Pakjesavond en kerst

Ga voor pakjesavond voor speelgoed, of een handig warm setje kleding! Want dit is leuk voor je kind en ook superhandig voor mama om de kledingkast weer aan te vullen! Maar ook kinderen worden heel blij van nieuwe kleding!

Wij hebben twee categorieën speelgoed siliconen speelgoed, van o.a. het merk Mushie en speentje van Frigg. Deze merkjes hebben fijne kleurtjes en zijn 100% veilig voor je kind. En houten speelgoed, dit is duurzaam speelgoed en tijdsloos, van de merkjes Little Dutch en Ootje Kadootje.

De Naïf producten zijn ook altijd leuk om cadeau te doen, 100% vegan en ze ruiken heerlijk!

Praktische cadeaus

Praktische cadeaus voor sinterklaas en kerst zijn: knuffeldoeken, badcapes en ook heerlijke warme kledingsetjes voor de feestdagen! Met deze zachte hydrofiele knuffeldoek zal jouw kindje heerlijk slapen. Gevaar is alleen dat hij of zij zonder deze knuffeldoek niet meer wilt slapen! Maar bij ons thuis zijn deze altijd gegarandeerd een succes geweest. De badcapes van het merk Meyco zijn ook heerlijk zacht door de jersey katoenstof en is verkrijgbaar in meerdere kleurtjes! Neem ook een kijkje onder categorie verzorging voor XL hydrofiele doeken en slaapzakjes! Waarom geen lekker warm kledingsetje of een warme trui cadeau doen. Dit zijn cadeaus waar je de hele winter plezier van hebt!!

Sinterklaas en kerst voor mama en papa

Ga voor pakjesavond en kerst voor mama voor een heerlijk product van naïf, een tas, een sierraad (ketting of armband) of een heerlijke warme mama trui! Deze zijn ook voor je kind beschikbaar. Dus twinning is winning!

Ga direct naar de blog over cadeaus voor: mama